ECONOMIA

Nou “Les meves finances”, el teu millor aliat per estalviar i gestionar els teus diners

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

27 Octubre, 2015


A CaixaBank seguim avançant per fer la vida més senzilla i més còmoda als nostres clients. Després dels èxits obtinguts amb ReciBox (servei de control de domiciliacions de rebuts) i CardBox (per al control de despeses amb targeta), llancem Les meves finances, un senzill i pràctic servei digital que t’ajudarà a tenir més control sobre la teva economia familiar i personal.

Com t’ajuda “Les meves finances” a gestionar els diners

“Les meves finances” és un servei pensat per i per a l’usuari, que de fet ha estat desenvolupat incorporant les aportacions dels clients i empleats a través de les comunitats d’innovació de CaixaBank. Per a una còmoda gestió dels ingressos i les despeses, permet disposar d’un registre detallat de tota l’activitat financera del client agrupada en un únic espai on-line accessible en qualsevol moment.

En aquest nou servei, tota la informació apareix organitzada cronològicament i agrupada per categories, segons els diferents conceptes d’ingressos i despeses. A més, es classifica de manera totalment automàtica i es val de tecnologia big data per oferir un registre històric de dos anys enrere des del moment en què s’utilitza i oferir la informació sempre actualitzada a temps real.

En la seva aposta pel conceptefàcil d’utilitzar, “Les meves finances” disposa de senzills gràfics i crea pressupostos de manera automática segons les 3 principals categories de despesa de cada usuari, per bé que el client pot crear i personalitzar fins a 10 pressupostos diferents. D’altra banda, permet la configuració de tres perfils diferents, modalitat pensada per a aquelles persones que prefereixen gestionar de forma separada la seva economia personal i familiar.

Amb l’experiència i el lideratge de la banca on-line de què disposa, CaixaBank ha tingut molt present les diferents necessitats i circumstàncies dels usuaris i, per això, aquest servei és totalment compatible amb l’accés des d’Internet, mòbil o tablet.

Per saber més sobre aquest tema, aquí tens tota la informació de “Les meves finances”. Segueix totes les novetats sobre aquest i altres beneficis que t’oferim al nostre portal de CaixaBank o a través del perfil de Twitter @infoCaixa.

Accepto les condicions d'ús.