INNOVACIÓ

Samsung Pay també disponible per als clients de CaixaBank

Temps de Lectura: 5 minutos

Samsung Pay també disponible per als clients de CaixaBank
Avatar

CaixaBank

02 Juny, 2016


Ha arribat el dia: Samsung Pay, el servei de pagament per mòbil de la marca coreana, s’estrena avui a Europa i ho fa a Espanya. Aquesta aplicació ens permetrà pagar només acostant el telèfon mòbil al terminal TPV, sense comissions. És vàlida per a totes les targetes i útil en tots els establiments que ja disposin d’un servei contactless.

Activar Samsung Pay és molt fàcil

Si disposem de qualsevol dels terminals compatibles (Samsung Galaxy S6, S6 edge, S6 edge+, S7 i S7 edge — tot i que l’empresa coreana ha promès ampliar la llista de dispositius compatibles—), només haurem d’actualitzar el dispositiu o l’aplicació que ja està disponible per defecte al terminal, i associar-hi una o diverses targetes de crèdit. A través de la càmera del mòbil, l’app escanejarà les targetes que vulguem vincular. A continuació, se’ns remetrà un codi per registrar-ho. El banc verificarà el procés i tot estarà llest.

A l’hora de pagar, n’hi haurà prou de fer lliscar el dit cap amunt per la pantalla del telèfon per obrir l’aplicació, escanejar la nostra empremta dactilar i voilà!

D’altra banda, el mètode és totalment segur: Samsung Pay utilitza la “tokenització digital” Samsung Knox i l’autenticació amb empremta dactilar per garantir que els pagaments siguin segurs. A més, com els telèfons intel·ligents estan actualitzats a l’estàndard EMV (Europay i MasterCard VISA), s’aprofita també aquest nivell de seguretat.

Per als clients de CaixaBank, com a extra, el servei CaixaBankProtect, que garanteix la seguretat dels serveis de targetes, banca en línia i banca mòbil, assegura que els usuaris estiguin completament coberts davant de qualsevol ús dels seus mitjans de pagament electrònics de què no siguin responsables.

A més, Samsung Pay serà útil en una àmplia majoria de comerços. Funcionarà en més del 70% dels comerços a Espanya que ja operen amb tecnologia contactless, fet que suposa un parc de 600.000 datàfons.

CaixaBank aposta fermament per la innovació

Al gener, ja us avançàvem que l’entitat financera havia arribat a un acord pioner amb Samsung Electronics Co. Ltd per posar a disposició dels seus clients el servei més avançat en serveis financers i mitjans de pagament. Per això, des del mateix dia 2, els clients de l’entitat bancària podran gaudir de Samsung Pay.

D’altra banda, el mes de setembre passat, CaixaBank va llançar el seu primer servei de pagament per mòbil, CaixaBank Pay, basat en la tecnologia HCE per a mòbils Android. A més de fer pagaments, aquesta aplicació ens permet gestionar les nostres targetes (activació, bloqueig, fraccionament de pagaments, informació de moviments, etc.).

La innovació és, ara més que mai, a l’abast de les teves mans.

Accepto les condicions d'ús.