INNOVACIÓ

Apps Connect: el nou joc de ”la Caixa” a Facebook

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

10 Juliol, 2014


A ”la Caixa” continuem desenvolupant serveis a Facebook per als clients. Entre ells i de cara a l’estiu, ”la Caixa” estrena Apps Connect, un joc atractiu que permet moure i connectar les icones de les més de 30 aplicacions mòbil disponibles a CaixaMòbil Store.

El joc té disponibles molts nivells de dificultat i diverses dinàmiques que posen a prova l’habilitat de l’usuari. Per tenir més oportunitats d’avançar, Apps Connect pot sincronitzar-se amb el telèfon mòbil, reordenant les icones de la pantalla de l’ordinador amb un moviment del dispositiu. A més, és una forma divertida de descobrir les diferents aplicacions mòbils que ”la Caixa” posa gratuïtament a disposició dels seus clients.

Apps Connect, nou joc de “la Caixa ” a Facebook

Com amb altres aplicacions a Facebook de ”la Caixa” (targetes personalitzades, Línia Oberta Facebook…), tots aquells clients que utilitzin l’aplicació i que confirmin el seu usuari de Facebook a Línia Oberta podran accedir a contingut i promocions exclusives. Confirmar l’usuari de Facebook a través de Línia Oberta és molt senzill:

  • A través de Línia Oberta i de forma molt senzilla:

Confirmar usuari de Facebook a Línia Oberta

  • O bé directament a través de la secció de “Configuració personal” de Línia Oberta, seleccionant l’opció de “Modificar les meves dades de xarxes socials”

Descobreix ara Apps Connect!

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari