INNOVACIÓ

Apps Connect: el nou joc de ”la Caixa” a Facebook

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

10 Juliol, 2014


A ”la Caixa” continuem desenvolupant serveis a Facebook per als clients. Entre ells i de cara a l’estiu, ”la Caixa” estrena Apps Connect, un joc atractiu que permet moure i connectar les icones de les més de 30 aplicacions mòbil disponibles a CaixaMòbil Store.

El joc té disponibles molts nivells de dificultat i diverses dinàmiques que posen a prova l’habilitat de l’usuari. Per tenir més oportunitats d’avançar, Apps Connect pot sincronitzar-se amb el telèfon mòbil, reordenant les icones de la pantalla de l’ordinador amb un moviment del dispositiu. A més, és una forma divertida de descobrir les diferents aplicacions mòbils que ”la Caixa” posa gratuïtament a disposició dels seus clients.

Apps Connect, nou joc de “la Caixa ” a Facebook

Com amb altres aplicacions a Facebook de ”la Caixa” (targetes personalitzades, Línia Oberta Facebook…), tots aquells clients que utilitzin l’aplicació i que confirmin el seu usuari de Facebook a Línia Oberta podran accedir a contingut i promocions exclusives. Confirmar l’usuari de Facebook a través de Línia Oberta és molt senzill:

  • A través de Línia Oberta i de forma molt senzilla:

Confirmar usuari de Facebook a Línia Oberta

  • O bé directament a través de la secció de “Configuració personal” de Línia Oberta, seleccionant l’opció de “Modificar les meves dades de xarxes socials”

Descobreix ara Apps Connect!

Accepto les condicions d'ús.