SOSTENIBILITAT

Arrenca la Setmana Social amb la participació de més de 10.000 voluntaris corporatius

Temps de Lectura: 5 minutos

Arrenca la Setmana Social amb la participació de més de 10.000 voluntaris corporatius
Avatar

CaixaBank

10 Febrer, 2017


Més de 10.000 persones de tota Espanya unides sota una mateixa etiqueta: #SerVoluntariSuma. Són empleats de CaixaBank, la Fundació Bancària “la Caixa” i CriteriaCaixa que s’han adherit a la Setmana Social, una iniciativa pionera impulsada per CaixaBank que es durà a terme de l’11 al 19 de febrer.

Voluntàriament, tots els empleats inscrits participaran en algunes de les més de 5.000 activitats que prop de 1.500 entitats socials vinculades a l’Obra Social “la Caixa” han organitzat per tot el territori.

Col·laborar en un menjador social, acompanyar a nens autistes, muntar un hort urbà, ajudar a persones amb síndrome de down en les seves tasques quotidianes, organitzar una recollida d’aliments, informar sobre la donació d’òrgans… totes les propostes estan orientades a que els empleats coneguin el treball que realitzen les entitats locals participants.

I, com la solidaritat no entén de fronteres, 18 països estrangers on CaixaBank té presència s’han sumat a la Setmana Social. En ells també s’han organitzat activitats perquè els empleats voluntaris coneguin ‘in situ’ la labor que es duu a terme.

Tot això culminarà el proper 10 març, data en la qual tindrà lloc la Trobada del Voluntari en 12 ciutats espanyoles simultàniament com a reconeixement a tots els empleats participants en la Setmana Social i als membres de l’Associació de Voluntaris “la Caixa”.

Solidaritat local

Gràcies a l’extensa xarxa d’oficines de CaixaBank (prop de 5.000) i al contacte directe que mantenen amb la població, és possible detectar necessitats socials i contribuir a projectes de caràcter local. En 2016 l’Obra Social “la Caixa” va destinar 44,3 milions d’euros a més de 13.000 projectes territorials a través de les oficines.

De fet, ser una banca propera és un dels pilars de les polítiques de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de CaixaBank, amb la voluntat d’estar al servei de les persones i d’atendre a cadascuna de les seves necessitats. Tot això no seria possible sense l’ajuda d’un equip compromès que ha demostrat en més d’una ocasió com contribuïr a l’avanç de la societat amb petits gestos.

Accepto les condicions d'ús.