INNOVACIÓ

Barcelona, capital mundial de la seguretat informàtica

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

02 Febrer, 2011


2011 First SymposiumCaixaForum Barcelona acull la tercera edició del FIRST Symposium, la principal conferència internacional sobre els grups de resposta a incidents de seguretat informàtica. Així, durant tres dies, aquesta trobada reuneix als experts en seguretat informàtica del FIRST, del qual formen part més de 200 organitzacions multinacionals, així com de cossos governamentals, universitats i altres institucions d’Amèrica, Àsia, Europa i Oceania.

Amb la col·laboració de “la Caixa”, com empresa amfitriona i patrocinadora, l’esdeveniment reuneix a professionals de grans companyies com IBM, ENISA o CISCO que comparteixen ja les seves experiències i opinions sobre la detecció, prevenció i resposta a incidents de seguretat informàtica. A més, compta amb la col·laboració d’altres grans empreses com Terena, Telefónica, McAfee, TB Security, GMV i Deloitte.

El FIRST, fundat al 1990, és líder mundial en la lluita contra el cibercrim, sabotatge i terrorisme, i promou la cooperació entre equips de resposta a incidents de seguretat informàtica i agències d’aplicació de la llei.

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari