ECONOMIA

CaixaBank, el principal recolzament per a les empreses a l’estranger

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

22 Agost, 2013


Avui en dia són moltes les empreses que, buscant noves oportunitats de negoci, dirigeixen la seva mirada cap a altres països per expandir-se a nivell internacional. CaixaBank, conscient d’aquesta situació, posa a disposició d’aquestes empreses el seu servei de Banca Internacional, amb l’objectiu d’acompanyar-les en tot el procés.

A més de ser una de les principals entitats financeres d’Espanya, CaixaBank disposa d’una extensa presència al món per facilitar a tots els seus clients la gestió segura dels seus projectes internacionals. D’aquesta manera, qualsevol client que vulgui obrir nous mercats trobarà a l’entitat un sòlid punt de recolzament per dur a terme les seves operacions amb la màxima seguretat.

Caixabank posa a disposició dels seus clients diferents models d’oficina, situats a punts estratègics d’arreu del món: sucursals internacionals, oficines de representació, aliances amb altres bancs i una xarxa de bancs corresponsals amb qui té acords de col·laboració.

Per a les pimes donar el salt cap a l’exterior no sempre és fàcil; l’idioma, la burocràcia internacional i el desconeixement de les diferents estructures de negoci a l’estranger sovint representen inconvenients per a que aquestes decideixin expandir-se. Per això l’assessorament personalitzat de CaixaBank, entitat orientada cap a un model de banca universal, es converteix en una eina inestimable tant en activitats de comerç exterior com en inversions i projectes d’implantació.

CaixaEmpresa Info

De la mateixa manera, l’extensa presència de CaixaBank al món assegura la captació de clients internacionals interessats a invertir a Espanya. Per tant, en una conjuntura socio-econòmica complicada, CaixaBank no només ajuda a impulsar l’activitat econòmica d’empreses a l’estranger, sinó que també atrau clients internacionals per a que estableixin a Espanya el seu negoci, fomentant d’aquesta manera la reactivació econòmica del nostre país.

Accepto les condicions d'ús.