SOSTENIBILITAT

CaixaBank, finalista dels Premis Codespa 2011

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

29 Desembre, 2011


CaixaBank ha estat finalista de la categoria “Empresa Solidària” en la XV edició dels Premis Codespa pel projecte d’Aliança Empresarial per a la Vacunació Infantil – AEVI. Els Premis Codespa reconeixen les empreses, les pimes i els col·lectius d’empleats que han destacat més com a conseqüència del compromís que han adquirit de cara a països en via de desenvolupament.
L’AEVI té com a objectiu fomentar que les empreses s’adhereixin a la lluita contra la mortalitat infantil per assolir el Quart Objectiu del Mil·lenni de les Nacions Unides: reduir la mortalitat infantil en dues terceres parts abans de l’any 2015.
Per aconseguir-ho, CaixaBank ha promogut la col•laboració del món empresarial amb GAVI Alliance, una aliança públicoprivada que té com a missió salvar vides i protegir la salut de la població dels països més pobres a través d’afavorir l’accés a la vacunació i enfortir-ne els sistemes sanitaris. Des que va començar, l’any 2008, 153 empreses espanyoles hi han aportat més de 836.000 €, una quantitat que suposa poder vacunar més de 107.000 nens. A aquest import, s’hi sumen els 13 milions d’euros que l’Obra Social “la Caixa” ha aportat a Gavi Alliance durant aquests darrers quatre anys.
Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari