SOSTENIBILITAT

CaixaBank patrocina #EBE14, l’esdeveniment per excel·lència del web social

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

30 Octubre, 2014


Quina és la línia que separa el periodisme, el branded content i la publicitat? Quins avantatges tenen les noves tecnologies per al desenvolupament de l’economia col·laborativa? És el micromecenatge una alternativa real al finançament tradicional? Aquestes són algunes de les preguntes que s’intentaran respondre a la propera edició de la gran cita del web i les xarxes socials que és EBE 2014.

CaixaBank patrocina per segon any consecutiu l’esdeveniment EBE 2014.

La novena edició d’aquest esdeveniment tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de novembre a Sevilla. Un any més, CaixaBank repeteix com a patrocinador oficial d’aquest esdeveniment, i dóna suport a una cita que s’ha convertit en un punt de trobada de la innovació i la tecnologia.

De l’economia col·laborativa als youtubers

La tecnologia wearable, la proliferació dels youtubers o el desenvolupament d’aplicacions que fomentin l’economia col·laborativa són alguns dels temes de què es parlarà aquest any. Amb el lemaGuanyant l’espai digital”, s’analitzaran principalment 5 fenòmens: economia de col·laboració, Internet de les coses, noves formes d’educació/formació, nous formats audiovisuals i la relació entre màrqueting i mitjans socials. A més, se celebrarà una marató de hackers per al desenvolupament d’una aplicació durant l’esdeveniment.

Encara estàs a temps d’apuntar-te a EBE 2014! Al seu web podràs veure el programa complet de l’esdeveniment.

Accepto les condicions d'ús.