SOSTENIBILITAT

CaixaBank reforestarà 5 hectàrees a Doñana per protegir el medi ambient

Temps de Lectura: 5 minuts

CaixaBank reforestarà 5 hectàrees a Doñana per protegir el medi ambient
Avatar

CaixaBank

12 Desembre, 2016


S’apropa el Nadal… T’has preguntat mai per què és tan representatiu d’aquesta època de l’any l’avet? El seu origen prové ni més ni menys que del segle XVI, quan a Alemanya un arbre va ser decorat per ambientar el fred del Nadal, costum que es va difondre ràpidament a tot el món… I així fins avui.A CaixaBank hem pensat que aquest Nadal era una bona oportunitat per combinar un dels seus principals símbols (l’avet nadalenc) amb una cosa tan important com la defensa del medi ambient, i ens hem unit a WWF per assolir un gran repte: reforestar el parc de Doñana (espai natural declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO).

Així, ens hem sumat al projecte “100 empreses pels boscos” de WWF per reforestar 5 hectàrees del Parc Nacional de Doñana. Però això no acaba aquí: també pots participar en aquesta campanya plantant un arbre virtual a través de la pàgina web www.elbosquedetodos.com i contribuir a fer créixer aquest bosc virtual.

 

Llavors d’avet a la bústia de casa

Més enllà de la reforestació del Parc Nacional de Doñana, què et semblaria plantar un arbre propi? Continuant amb la mateixa premissa de salvaguardar l’ecosistema, durant aquestes dates una selecció de clients de les targetes CaixaBank rebran a casa seva una felicitació nadalenca com la de la imatge (realitzada amb materials respectuosos amb el medi ambient) que inclou llavors d’avet de Nadal, perquè puguin plantar-les i cultivar el seu propi arbre a casa.

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari