SOSTENIBILITAT

CaixaForum i CosmoCaixa van rebre gairebé 3 milions de visitants l’any 2012

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

21 Gener, 2013


Els centres de l’Obra Social ”la Caixa” de Madrid (CaixaForum i CosmoCaixa) van tancar l’any 2012 amb un total d’1,2 milions de visitants; i els centres de Barcelona, amb un total d’1,75 milions.

El centre CaixaForum Barcelona va aconseguir, l’any passat, gairebé un milió de visitants (971.101 persones), el millor registre de la història. A Madrid, el Centre Social i Cultural de l’Obra Social ”la Caixa”, CaixaForum Madrid, va superar els 900.000 visitants.

Agenda Online

I tot això, gràcies a una programació molt variada i atractiva que pots consultar a través de l’agenda on-line. A més, podràs trobar-hi informació ampliada de les activitats, comentar-ne i compartir-ne els continguts a les xarxes socials, accedir a recursos multimèdia, anotar-te a l’agenda les activitats a les quals vols anar perquè t’avisem, fer-ne les reserves i donar-t’hi d’alta per rebre totes les novetats al llarg de l’any.

CaixaForum i CosmoCaixa es mouen amb tu:

A més, CaixaForum i CosmoCaixa t’ofereixen una aplicació mòbil gratuïta disponible pera terminals d’Apple (iPod Touch i iPhone) i Google (Android). Un recurs innovador que recull tota la informació dels centres CaixaForum i CosmoCaixa de Madrid i Barcelona: exposicions temporals, agenda d’activitats, espais permanents, dades del centre…. I, a més, gràcies a aquesta aplicació, podràs comprar entrades desdel mòbil.

Enguany, continuarem treballant amb l’objectiu d’acostar la cultura a totes les persones a través d’aquests centres de ”la Caixa”.

Pots entrar a la notícia completa a la sala de premsa de l’Obra Social ”la Caixa”.

Accepto les condicions d'ús.