SOSTENIBILITAT

Comença la gira LKXA et presenta a Maldita Nerea

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

20 Maig, 2011


La tortuga de Maldita Nerea se’n va gira i ho fa amb el patrocini de LKXA. La marca jove de ”la Caixa” segueix apostant per la música espanyola i, per cinquè any consecutiu, recorrerà la geografia espanyola recolzant a un dels grups revelació del pop espanyol.

La gira començarà el dijous 26 de maig, en San Javier (Múrcia), i ja hi ha confirmades més de 50 dates. Les entrades estan a la venda a través de ServiCaixa. Els clients d’LKXA podran beneficiar-se d’un 20% de descompte i, a més, tindran l’oportunitat de conèixer personalment als membres del grup.

Maldita NereaL’expectació al voltant de Maldita Nerea és alta. La gira servirà per presentar el seu últim i recent treball: Fácil. El líder del grup, Jorge Ruiz, segueix fidel a la filosofia de la tortuga. Va a poc a poc, a una velocitat que li permet mirar al seu voltant i comprendre el que passa. El més important no és la velocitat sinó tenir clara la meta, i això no ho tenen moltes llebres.

Dilluns passat, vam tenir el privilegi d’assistir a la presentació de la gira LKXA en CaixaForum Madrid. Allà vam conèixer a Jorge Ruiz i les seves idees sobre el món de la música. Idees fresques, amb aires de canvi. Aquesta tortuga promet arribar lluny.

Accepto les condicions d'ús.