INNOVACIÓ

Descobreix el nou Social Corner de ”la Caixa”: més visual i ple de novetats

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

30 Juny, 2014


A ”la Caixa” sempre hem entès les xarxes socials com un canal més per comunicar-nos amb els nostres clients. De fet, actualment tenim 14 perfils en diferents xarxes socials com Twitter, Facebook, YouTube, LinkedIn, Google+ o Pinterest, entre altres. Per això, amb l’objectiu que puguis accedir a tota la nostra activitat en aquests entorns de manera més fàcil i intuïtiva acabem de llançar el nou Social Corner.

Aquest espai és una mostra més de la nostra aposta pels nous entorns digitals per acostar-nos als nostres clients estiguin on estiguin. Entre les principals novetats del nou Social Corner destaquen principalment un disseny més visual i una navegació més intuïtiva. A continuació, compartim amb tu les seves característiques principals:

  1. És un entorn totalment accessible des del portal web i amb un disseny més visual adaptat a les noves necessitats de navegació de l’usuari.
  2. Ple de novetats: imatges, vídeos i continguts multimèdia que ofereixen una experiència més intuïtiva.
  3. Podràs trobar les últimes ‘SocialApps’ desenvolupades a Facebook, el conjunt de serveis a Twitter o la nova Línia Oberta de Facebook, l’última iniciativa de “la Caixa” en aquesta xarxa social que et permet accedir a la banca en línia per fer consultes o operacions bàsiques.
  4. Accés a les diferents comunitats en línia orientades als clients: CaixaNegocis Community per a professionals, StockTactics, la xarxa d’inversors, o la Comunitat del ClubAra per als clients de més de 65 anys.

Si vols accedir a tota la nostra activitat a les xarxes socials o conèixer les últimes novetats de “la Caixa” en l’entorn digital, t’animem a visitar el nostre nou Social Corner. Et convidem també a compartir amb nosaltres les teves impressions sobre aquest espai.

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari