ECONOMIA

El broker online Borsa Oberta es renova

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

11 Desembre, 2013


Les novetats en el servei Borsa Oberta, el broker online de CaixaBank, no es limiten a la posada en marxa d’stockTactics, la seva xarxa social d’inversors, sinó que, a més, ha introduït nombroses millores que la fan més àgil, més fàcil i més eficaç.

Borsa Oberta ha incorporat eines més avançades i interactives que amplien la informació i l’anàlisi i que faciliten la presa de decisions, així com noves versions de les aplicacions per a dispositius mòbils.

Per exemple, la nova Borsa Oberta incorpora, en la versió web, una fitxa amb la posició global de valors, que inclou tots els tipus d’inversió del client, i canvia la presentació de la fitxa de valors perquè l’operació es pugui fer amb sol un clic i un mapa interactiu des del qual es pot accedir a qualsevol mercat de valors del món. Entre altres millores, el nou formulari de compra/venda ara és molt més intuïtiu i facilita l’alta d’ordres condicionats.

La nova aplicació de Borsa Oberta per a mòbils i tablets incorpora noves funcionalitats, millora la visualització i permet la baixada dels informes diaris.

Borsa Oberta porta més de 3 anys consecutius liderant el rànquing Global Broker d’AQMetrix, que mesura paràmetres com ara la disponibilitat, la rapidesa i la facilitat de navegació, l’oferta de funcionalitats i l’atenció al client.

Actualment, Borsa Oberta té un milió d’usuaris i gestiona més del 75% de les operacions de valors que efectua l’entitat, fet que suposa un volum negociat de 4.000 milions d’euros durant els últims 12 mesos.

Descobreix les diferents opcions que t’ofereix Borsa Oberta

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari