SOSTENIBILITAT

El Club ServiCaixa segueix creixent

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

18 Març, 2010


Més de 1.600.000 persones s’han apuntat ja al Club ServiCaixa i la xifra segueix creixent cada mes. Les raons d’aquest èxit són diverses però destaquen tres: apuntar-se al club és molt senzill, és gratis i hi ha molts avantatges.

Els usuaris d’aquest club estan puntualment informats de les ofertes d’espectacles que més els pot interessar. A més, periòdicament, ServiCaixa regala entre els membres del club invitacions per assistir a concerts, obres de teatre… Un altre punt atractiu són les invitacions que es poden obtenir per assistir a les preestrenes de les pel·lícules més esperades.

El procediment per apuntar-se al Club ServiCaixa és molt senzill. Tan sols s’ha d’entrar a la web de ServiCaixa i prémer a l’espai destinat al club. A continuació, s’ha d’omplir un breu qüestionari per indicar quines són les preferències com a soci: quin tipus de pel·lícules, obres de teatre, etc. són les que ens agraden. I ja està. A partir d’aquest moment, l’usuari serà informat de manera personalitzada dels espectacles que més li agraden.

A més, el portal de ServiCaixa s’ha modernitzat recentment i ara incorpora molts més elements multimèdia, com tràilers de les principals pel·lícules i obres de teatre. També fomenta la participació dels usuaris perquè valorin i puntuïn espectacles. D’aquesta manera, poden orientar a altres persones a l’hora de decantar-se per un esdeveniment.

ServiCaixa és l’empresa líder del mercat espanyol de venda d’entrades per espectacles. Al 2009 va gestionar 47 milions de localitats i va vendre 9,3 milions d’entrades anticipades a través dels seus diferents canals: Internet, caixers automàtics i telèfon.

Accepto les condicions d'ús.