SOSTENIBILITAT

El Premi Emprenedor XXI aconsegueix un 33% més de candidatures que l’any anterior

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

12 Juny, 2012


”la Caixa” ha rebut un total de 805 candidatures d’emprenedors d’arreu d’Espanya per a l’edició 2012 del Premi EmprenedorXXI. La xifra suposa un increment del 33% en el nombre de participants respecte de l’any anterior.

Catalunya (174 candidats) és la comunitat amb més candidats entre totes dues categories, seguida de les comunitats de Madrid (108), Andalusia (88), País Basc (61) i Comunitat Valenciana (57). El nombre de candidats ha augmentat especialment en la categoria d’emprensXXI, que guardona els millors emprenedors en fases inicials, amb projectes d’entre 0 i 2 anys.

Durant tot el mes de juny, es donaran a conèixer els guanyadors, un per cada comunitat autònoma, que obtindran un premi de 5.000 € i la participació en dues experiències de formació i networking internacional.

Es pot seguir per Twitter la informació sobre els guanyadors des de: @emprendedor_xxi o @infocaixa_cat

Recordem que el Premi EmprenedorXXI és una activitat impulsada per ”la Caixa”, en col·laboració amb l’Empresa Nacional d’Innovació (ENISA), des de l’any 2007. Forma part de les iniciatives de suport a les empreses innovadores amb un alt potencial de creixement que duu a terme l’entitat financera i que canalitza, fonamentalment, a través de la seva gestora de capital risc, Caixa Capital Risc.

Més informació: Premi EmprenedorXXI

Accepto les condicions d'ús.