SOSTENIBILITAT

El teu suport és imprescindible per construir una societat millor

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

11 Abril, 2016


Això és un homenatge a la gent que sempre hi és. Persones compromeses amb els altres i que dediquen la vida a lluitar pels qui més ho necessiten. Ells són els imprescindibles. Persones Imprescindibles per construir una societat millor i més justa per a tothom.

A través d’una nova campanya de comunicació, fem un homenatge ben merescut a la tasca de persones i entitats que dediquen la vida a lluitar pels qui més ho necessiten.

Save the Children, Creu Roja Espanyola, ACNUR, Càritas, Federació Espanyola de Bancs d’Aliments, Fundació Mensajeros de la Paz, UNICEF, Fundació ONCE, Fundació Vicente Ferrer, OXFAM Intermón, Casal dels Infants i Banc dels Aliments han col·laborat en l’elaboració de la campanya en representació dels centenars d’entitats socials amb què, cada any, impulsem milers de projectes orientats a lluitar contra la pobresa, promoure l’ocupació entre els col·lectius més vulnerables i fomentar l’envelliment actiu i saludable de la gent gran, entre d’altres.

Descobreix tots els espots de la campanya a ambelsimprescindibles.org i ajuda’ns a compartir aquest homenatge amb la etiqueta #AmbElsImprescindibles perquè tu també ets imprescindible per fer que el missatge arribi molt lluny.

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari