INNOVACIÓ

Els caixers de “la Caixa” s’obren a les targetes xineses

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

10 Setembre, 2010


Actualment, 80.000 turistes xinesos visiten Espanya cada any. És un turisme de qualitat que es gasta en cada viatge, al nostre país, un import aproximat de 3.000 euros per persona.
“la Caixa” va signar un acord  pioner amb el sistema de pagament líder a Xina i el Sud-est Asiàtic, China Unionpay (CUP), pel qual, els ciutadans d’origen xinès que estiguin a Espanya, ja siguin turistes, estudiants, empresaris, etc. tenen la possibilitat d’utilitzar al nostre país el sistema de targetes xinès CUP, sense limitacions d’idioma i opcions, i que ja és present en 50 països d’arreu del món. China Union Pay es va crear el 2002 per la unificació de les diverses plataformes de pagament amb targeta que hi havia a la Xina.
L’obertura de la xarxa de caixers de “la Caixa, que és la més àmplia d’Espanya, als 1.800 milions de targetes bancàries que té CUP al món, consolida els terminals de “la Caixa” com a caixers universals ja que accepta totes les targetes financeres de caràcter internacional.
Aquest acord beneficia al col·lectiu xinès, que va en augment en els darrers anys i que compta amb un important potencial econòmic pel creixent intercanvi comercial, turístic i cultural existent entre Espanya i Xina.
Accepto les condicions d'ús.