ECONOMIA

Els clients de multiEstrella obtindran ofertes exclusives gràcies a l’acord amb LetsBonus

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

19 Març, 2013


CaixaBank ha signat un acord amb el portal de compra col·lectiva LetsBonus per crear un web exclusiu on els clients del programa multiEstrella poden arribar a obtenir descomptes de fins al 70% i accedir a ofertes en primícia.

multiEstrella

El web ja està disponible a http://es.multiestrella.letsbonus.com i s’actualitzarà diàriament amb múltiples ofertes, tant a escala nacional com local.

Aquest acord amb LetsBonus complementa els avantatges financers actuals del programa amb ofertes i descomptes exclusius per al temps lliure i prevendes en entrades per a espectacles, productes tecnològics, viatges, plans del dia i múltiples activitats per a la família.

El programa multiEstrella, que ja té 1,9 milions de clients, premia la relació del client que té domiciliada la nòmina o el rebut de la Seguretat Social d’autònoms a ”la Caixa”.

Per poder estar al dia d’aquests avantatges, el programa multiEstrella ha afegit recentment als seus canals de comunicació el seu propi compte de Twitter. Segueix-lo a @multiEstrella

Ampliació: els clients del programa multiEstrella que s’apuntin a rebre la newsletter de multiEstrella & LetsBonus rebran diàriament per correu electrònic una selecció d’ofertes de LetsBonus entre les que es troben 3 ofertes exclusives o prevendes només per clients del programa.

Accepto les condicions d'ús.