ECONOMIA

Especial estiu en el catàleg de Punts Estrella de ”la Caixa”

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

30 Juny, 2015


Una cadira plegable per seure al costat del mar, jocs per a la platja, motllos per a gelats, un fanalet per gaudir dels sopars d’estiu, una càmera GoPro amb carcassa integrada per gravar vídeos sota el mar… les vacances són a tocar i, amb elles, la selecció de regals “especial estiu” del catàleg de Punts Estrella de ”la Caixa”. Formen part d’aquesta selecció més de 25 regals amb els quals podràs gaudir encara més de l’època estival.

Catàleg de Punts Estrella ”la Caixa” estiu

Accedir a aquests regals és molt fàcil. Obtindràs Punts Estrella per bescanviar per regals amb cada compra que facis amb les targetes de ”la Caixa”. En cas que tinguis la nòmina o la pensió domiciliada, també rebràs punts cada tres mesos per formar part del programa multiEstrella.

Hi ha més de 400 regals pensats per a totes les edats i necessitats: complements, tecnologia, estris per a la cuina, col·laboracions amb ONG, propostes d’oci… Busca el que més t’agradi i sol·licita’l per Internet, a la teva oficina o fins i tot des de l’aplicació gratuïta per a mòbils o tauletes “Punts Estrella”.

Accepto les condicions d'ús.