SOSTENIBILITAT

Ets accionista de CaixaBank? Coneix els principals avantatges que t’oferim

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

07 Juliol, 2014


La confiança i la transparència són els pilars bàsics de la nostra relació amb els accionistes de CaixaBank. Per assolir aquest compromís cal conèixer què és el que necessiten els nostres accionistes i oferir-los els millors avantatges financers, formació en l’àmbit econòmic, canals d’atenció i accés a la informació de l’entitat de manera senzilla i visual.

  

Aquesta política de diàleg i transparència que mantenim amb els accionistes ens ha portat a ser reconeguts com l’‘Entitat que millor informació ofereix als accionistes i el mercat’ de la Cambra de Comerç de Barcelona, i com la ‘Millor iniciativa d’acostament a l’accionista’, del Foro de Buen Gobierno y Accionariado.

Quatre compromisos amb els nostres accionistes

A continuació, t’expliquem els avantatges principals que t’oferim:

  1. Proximitat. Que els nostres accionistes puguin contactar amb nosaltres en qualsevol moment i a qualsevol lloc és una de les nostres prioritats principals. Per fer-ho, hem posat a la teva disposició diversos canals per resoldre dubtes sobre l’acció o l’entitat, com per exemple l’‘Espai de l’accionista’ al nostre web, l’‘Oficina de l’accionista’, un formulari o un telèfon de contacte.Així mateix, amb l’objectiu de conèixer l’opinió dels nostres inversors, hem creat el ‘Comitè consultiu CaixaBank’, que ens ajuda a conèixer la teva valoració sobre les accions i els canals de comunicació que hem posat a la teva disposició.
  2. Transparència. Realitzem publicacions periòdiques (diàries, setmanals i mensuals) amb informació econòmica que pot ser del teu interès, com gràfics de cotitzacions i opinions d’analistes sobre el banc. Així mateix, també disposem de la revista de l’accionista i de la guia de l’accionista.
  3. Avantatges financers. Entre els quals destaquen la targeta accionista i el compte inversió accions CaixaBank, així com ofertes exclusives i diferents concursos.
  4. Formació. Un dels nostres compromisos principals com a entitat és el d’oferir formació financera als nostres accionistes i a la societat general. Per fer-ho, comptem amb la col·laboració de prestigioses escoles financeres, com BME, Afi, IEB o IDEC, amb les quals realitzem cursos sobre macroeconomia o introducció al mercat de valors. Tots aquests cursos estan disponibles a la nostra ‘Aula, formació per a accionistes’.

Si vols obtenir més informació sobre aquests avantatges, t’animem a visitar el nostre ‘Espai de l’accionista’o a seguir-nos al perfil en Twitter exclusiu per l’accionista de CABK: @AccionistesCABK

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari