INNOVACIÓ

Export Online: El teu expert en comerç exterior, ara per videoconferència.

Temps de Lectura: 5 minutos

Export Online: El teu expert en comerç exterior, ara per videoconferència.
Avatar

CaixaBank

13 Octubre, 2016


Benvingudes siguin les noves tecnologies i les seves innovacions! Presentem Export On-line, una plataforma on-line d’assessorament especialitzat en comerç exterior per a empreses a través de videoconferència.

“Gràcies a aquest servei, CaixaBank aconsegueix estar més a prop dels seus clients, amb l’objectiu d’estar disponibles per a aquests just en el moment en què ens necessiten i amb un assessorament professional, altament especialitzat”, considera el director executiu de Banca d’Empreses de CaixaBank, Luis Cabanas. Sense moure’s de l’empresa!

Com funciona l’assessorament virtual?

Són més de 300.000 les empreses que poden accedir als especialistes virtuals a través de la Línia Oberta, la plataforma de banca on-line de CaixaBank. Una vegada allà, el client només ha de fer clic per sol·licitar una cita amb un especialista i fer-hi una videoconferència.

Els nous gestors interactius són experts en comerç exterior. A més, han rebut una formació especial en noves tecnologies, perquè puguin oferir un assessorament més eficaç. L’objectiu és garantir un accés senzill i fàcil per al client.

La nova plataforma on-line també disposa d’una pissarra digital on client i assessor poden intercanviar documents digitals de manera segura, una bona forma d’estalviar temps en operacions de negoci.

CaixaBank, millor partner per a comerç exterior

Segons un estudi d’FRS Inmark sobre el comportament financer de les empreses, el 44,9% d’aquestes escullen CaixaBank. Aquest any, a més, l’entitat ha estat escollida millor partner per a comerç exterior per Lafferty Group. El premi reconeix el lideratge en la banca d’empreses, així com la capacitat per establir relacions a llarg termini amb els nostres clients i el desenvolupament d’una xarxa internacional per ajudar en la seva expansió.

Per a més informació, pots consultar el web de CaixaBank Empreses.

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari