INNOVACIÓ

La tecnologia wearable protagonitza la nova edició de la FinAppsParty

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

25 Setembre, 2014


Vídeo resum de la tercera edició de la FinAppsParty

La wearable technology o tecnologia portable està de moda. De fet, fa uns dies una de les principals novetats d’Apple per al proper any va ser precisament l’Apple Watch, un rellotge intel·ligent. Per això, la quarta edició de la FinAppsParty estarà centrada en desenvolupar nous serveis adaptats a aquest tipus de tecnologia.

Aquest esdeveniment organitzat per Caixabank en col·laboració amb la companyia nord-americana Global Payments i Barcelona Digital, tindrà lloc els dies 24 i 25 d’octubre durant 24 hores ininterrompudes. CaixaBank va ser una de les primeres companyies del món a apostar pel format hackaton com a via per fomentar la innovació a través de la intel·ligència col·lectiva i la co-creació.

L’organització lliurarà a cada equip un LG G Watch, facilitat per la companyia LG, perquè els serveixi d’ajuda durant el desenvolupament de l’aplicació, encara que els participants poden crear un projecte per a qualsevol tipus de dispositiu wearable.

Celebració simultània a Barcelona i Atlanta

La principal novetat d’aquesta quarta edició de la FinAppsParty és que tindrà lloc de forma simultània a Barcelona i Atlanta, reforçant d’aquesta manera la projecció internacional d’aquest esdeveniment. Les seus que acolliran la competició són la Fundació Palo Alto, a Barcelona, i l’Atlanta Tech Village, a Atlanta, que estaran connectades mitjançant videoconferència. És la primera vegada que un soci internacional decideix sumar-se a aquesta iniciativa.

Un jurat integrat per membres dels equips de banca digital i serveis financers de CaixaBank, Global Payments i Barcelona Digital Centre Tecnològic seleccionarà les millors aplicacions presentades a cada ciutat, que podran obtenir premis econòmics.

Pots conèixer als guanyadors de l’anterior edició aquí.

Encara no t’has inscrit? Et recordem que la inscripció és gratuïta. Encara estàs temps!

Accepto les condicions d'ús.