INNOVACIÓ

Ja es pot pagar a Sitges amb el telèfon mòbil

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

03 Juny, 2010


Sitges s’ha convertit en la primera localitat espanyola en la que és possible utilitzar el telèfon mòbil per pagar, gràcies a una experiència innovadora promoguda per “la Caixa”, Telefónica i Visa Europe.

Des del 27 de maig, 1.500 persones poden pagar les seves compres amb el seu mòbil en 500 comerços de Sitges en la primera prova pilot, denominada “Mobile Shopping. Sitges 2010”, que es fa a Europa en un escenari i amb un volum de participants tan elevat.

Per a realitzar la compra, l’usuari tan sols ha d’apropar un mòbil dotat amb tecnologia NFC al terminal de punt de venda després que el comerciant hagi introduït l’import. Uns indicadors assenyalen que la lectura ha estat correcta i el visor del terminal reflecteix que l’operació s’ha produït amb èxit. La tecnologia NFC (Near Field Communication) permet que la transacció s’efectuï amb rapidesa. Els comerços de Sitges que col·laboren amb l’iniciativa s’identifiquen amb un distintiu visible de “Mobile Shopping. Sitges 2010”.

“la Caixa” és l’entitat emissora d’una targeta Visa que està a la SIM del mòbil dels participants en la prova pilot i que permetrà que els seus clients puguin gaudir dels mateixos serveis que les seves targetes actuals.

Amb aquesta novetat en quant als mitjans de pagament, “la Caixa” continua amb la seva aposta per la innovació i la recerca de noves iniciatives per millorar el servei dels seus clients i desenvolupar noves tecnologies aplicades al sector financer. Actualment, “la Caixa”, és la primera entitat financera en serveis globals de mobilitat.

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari