INNOVACIÓ

Donem la benvinguda a la nova app CaixaBank

Temps de Lectura: 5 minuts

Donem la benvinguda a la nova app CaixaBank
Avatar

CaixaBank

01 Març, 2018


Si fa uns mesos vam anunciar el llançament d’Apple Pay, continuem sumant esforços i èxits en el sector de la banca mòbil: a CaixaBank hem llançat la nova app CaixaBank, creada amb la participació de més de 1.300 clients.

I és que l’aplicació ha acumulat ni més ni menys que 9 milions de descàrregues i és la principal porta d’entrada dels 4,3 milions d’usuaris que CaixaBank té en banca mòbil. Però, com és aquesta nova aplicació i quins avantatges té?

Més simple, ràpida i intuïtiva

La nova versió de l’aplicació està orientada a les necessitats dels nostres clients. Amb un disseny renovat i 100% mobile, permet saber, amb només un cop d’ull, l’estat de l’economia personal. Vet aquí les novetats principals:

ul.pialist,ol.pialist{color:#777;}ul.pialist li, ol.pialist li{font-size:14px; line-height: 22px}ul.pialist li{list-style: disc;}

  • Adaptada al teu ritme de vida: siguis on siguis i sigui l’hora que sigui, podràs fer les teves gestions diàries.
  • Tot d’un cop d’ull: consulta el saldo, les compres, els rebuts o els estalvis quan accedeixis a l’app de forma ràpida, fàcil i segura.
  • Una app personalitzable: crea accessos directes a les funcionalitats que més facis servir en el teu dia a dia o que siguin més importants per a tu. També permet crear avisos personalitzables per tenir un millor control de les teves finances.
  • Més completa: podràs accedir a més de 400 serveis i operatives financeres diferents. A més, podràs contractar tot el que necessitis directament des de l’app.
  • Disponible en uns altres dispositius: accedeix a l’aplicació a través del teu smartwatch i consulta el saldo del teu compte sense accedir a l’app, localitza els caixers i les oficines més propers i rep alertes personalitzades.

Pregunta-li a Neo

Una de les novetats més esperades que porta aquesta aplicació és Neo, el nou assistent virtual amb intel·ligència artificial de CaixaBank. És capaç de resoldre per veu o text els dubtes de l’usuari per ajudar-lo a trobar les opcions que cerca.

La nova app s’ha presentat en el marc del llançament Now, que situa els serveis digitals com a principal eix comercial del 2018.

Descobreix la nova app a App Store i Google Play.

Accepto les condicions d'ús.