SOSTENIBILITAT

La 32a edició de les beques de “la Caixa” permet que 115 estudiants cursin postgraus a l’estranger

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

06 Juny, 2014


Sa Majestat el Rei ha presidit a CaixaForum Madrid la cerimònia de lliurament de les Beques ”la Caixa” de postgrau a l’estranger corresponents a la 32a edició. Aquesta convocatòria ha comptat amb una dotació de 9 milions d’euros.

Becas 2013

Notable increment del nombre de sol·licituds

El nombre de sol·licituds rebudes en la convocatòria 2013 manté la progressió dels últims cinc anys. En total, es van rebre 2.019 sol·licituds. Des de 2007, el nombre de candidatures a una d’aquestes beques s’ha quadruplicat.

Cel·lebrada la 32ª edició de les beques de “la Caixa”

Distribució de les 115 beques concedides en aquesta edició

Programa

Beques
concedides

Europa

65

Amèrica del Nord

48

Àsia

2

TOTAL

115

 

L’any 2013 es van concedir beques a candidats de 17 disciplines diferents. Les més sol·licitades van ser biologia, economia, matemàtiques i informàtica, ciències de la salut i enginyeries.

L’edat mitjana dels becaris que reben la beca en aquesta convocatòria és de 25 anys, i per sexes, el 48 % són dones i el 52 % són homes.

Un programa de beques singular

Hi ha diferents aspectes d’aquestes beques que les distingeixen dins l’oferta general de beques a Espanya, i que les fa especialment valuoses per als estudiants:

  • És el programa que convoca un major nombre de beques per realitzar estudis de postgrau a l’estranger. “la Caixa” també és l’entitat privada que destina més recursos a aquest tipus d’iniciatives. Entre els anys 1982 i 2014, ha dedicat 122,6 milions d’euros a les seves beques de postgrau, i 2.737 estudiants espanyols han pogut ampliar la seva formació fora del país.
  • No exclouen candidats de cap disciplina d’estudis.
  • Cobreix tot el cost de la matrícula, que s’ingressa en la moneda del país de destinació
  • Tots els becaris formen part de l’Associació de Becaris de ”la Caixa”. Aquest col·lectiu s’ha erigit en un clúster d’excel·lència al qual recorren regularment els cercatalents (headhunters) i les empreses de selecció de personal per reclutar professionals de primer nivell.

Coneix Becaris ”la Caixa” i segueix-los a Facebook i Twitter

Més informació sobre el lliurament de beques “la Caixa” 2013 a la nota de premsa

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari