SOSTENIBILITAT

”la Caixa” entrega les beques per a estudis de postgrau a l’estranger

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

09 Març, 2011


El programa de beques de ”la Caixa” per a cursar estudis de postgrau a l’estranger arriba a la seva 29a edició i ho fa de la forma més competida, arribant pràcticament a triplicar el número de sol·licituds presentades i mostrant un punt d’inflexió a partir de la convocatòria del 2008. En aquesta edició, de les 1.413 sol·licituds rebudes han estat seleccionats 116 universitaris espanyols.

L’acte d’entrega de les beques ”la Caixa” va tenir lloc al CaixaForum de Madrid i va ser presidit per Ses Majestats els Reis d’Espanya. També va comptar amb la presència d’Ángel Gabilondo, ministre d’Educació; Isidre Fainé, president de ”la Caixa” i de la Fundació ”la Caixa”; Joan Maria Nin, director general de ”la Caixa”; i Jaume Lanaspa, director general de la Fundació ”la Caixa”.

Les beques de ”la Caixa” es convoquen sense establir restriccions en les disciplines i els criteris de selecció tenen en compte exclusivament aspectes vinculats a l’excel·lència dels projectes. La dotació econòmica inclou els dos anys d’estudi a l’estranger i cobreixen la totalitat del cost de la matrícula, les despeses de desplaçament i un curs d’orientació. En la convocatòria 2010, s’ha elevat la dotació fins als 7,6 milions d’euros.

Una mostra de l’èxit d’aquests programes és que els head-hunters i les empreses de selecció de personal recorren a ells regularment per tal de reclutar professionals de primer nivell.

Accepto les condicions d'ús.