INNOVACIÓ

”la Caixa” i Repsol ofereixen sistemes de pagament contactless a les estacions de servei

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

29 Agost, 2012


”la Caixa” i Repsol aposten per l’expansió dels nous sistemes de pagament sense contacte (contactless) a nous sectors. Repsol ja ha instal·lat datàfons amb aquesta nova tecnologia en 140 estacions de servei situades a Barcelona i les Illes Balears, on ”la Caixa” ja ha distribuït targetes contactless entre els clients.

Contactless

Actualment, ”la Caixa” té més de 950.000 targetes contactless emeses i té operatius 19.000 datàfons adaptats a la nova tecnologia a Barcelona i les Illes Balears.

Avantatges del pagament contactless

La tecnologia contactless està considerada com la forma de pagament amb targeta més ràpida que hi ha, cosa que el converteix en una eficaç alternativa als “diners de butxaca”. La transacció es fa acostant la targeta a un terminal amb lector contactless: ambdós connecten per proximitat, sense necessitat d’inserir físicament la targeta, i el pagament es fa instantàniament. Es poden fer pagaments per qualsevol import, però per agilitzar encara més el procés, els clients de ”la Caixa” no han d’inserir el PIN per a compres de menys de 20 euros.

Seguretat garantida del sistema contactlessde ”la Caixa”

La seguretat del sistema està totalment garantida i inclou tots els avantatges de la tecnologia EMV (el “xip” actual), com també la garantia CaixaProtect, amb la qual ”la Caixa” protegeix els clients de possibles usos fraudulents de qualsevol dels mitjans electrònics de pagament (targetes, banca per internet o mòbil).

Pots visitar el web contactless de ”la Caixa” per obtenir-ne més informació.

Més detall de la notícia, a la sala de premsa de CaixaBank.

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari