INNOVACIÓ

”la Caixa” premia les millors idees de serveis mòbils

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

28 Octubre, 2011


Els desenvolupadors d’aplicacions per a mòbils tenen una oportunitat per demostrar el seu talent el pròxim 11 de novembre: “la Caixa” convoca la FinAppsParty, la primera marató de creació d’“apps” de serveis financers.

Durant 24 hores, els participants estaran concentrats a l’edifici MediaTIC de Barcelona per dissenyar la seva proposta d’aplicació de banca mòbil. Un jurat d’especialistes (tots ells, ponents que intervindran en el pròxim congrés d’aplicacions mòbils BDigital Apps) seleccionarà les cinc millors: els seus creadors s’emportaran 2.000 euros cadascun i l’oportunitat de presentar el seu treball davant la indústria mòbil en el propi BDigital Apps.

Per a ”la Caixa”, l’objectiu d’organitzar la FinAppsParty és continuar liderant la innovació en banca mòbil. Actualment, l’entitat ofereix més de 50 aplicacions diferents, que ja acumulen més de dos milions de descàrregues.

Qui tingui idees de nous serveis financers pel mòbil i no pugui assistir a la FinAppsParty, també pot enviar la seva proposta a través de la botiga on line d’aplicacions de “la Caixa”, CaixaMòbil Store.  Fins al 30 de novembre, l’entitat sorteja entrades de cinema entre els usuaris que li facin arribar suggeriments.

Accepto les condicions d'ús.