SOSTENIBILITAT

La màgia del Nadal

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

10 Desembre, 2014


Nadal és una època molt especial i tots mereixen poder sentir la seva màgia, encara que no sempre és fàcil perquè 1 de cada 4 nens a casa nostra viu en situació de pobresa. Per això, des de l’Obra Social ”la Caixa”, s’ha posat en marxa una iniciativa contra la pobresa infantil per fer que aquestes festes tots els nens puguin sentir la màgia del Nadal.

Per preparar la felicitació de Nadal, hem pogut comptar amb la col·laboració d’un grup de nens i nenes de la Fundació de l’Esperança que ens expliquen què és per a ells el Nadal i com el viuen. Són nens alegres, amb il·lusions, amb molta energia, amb grans idees i amb molts somnis que intentaran fer realitat. Ells ens han recordat per què tots els nens mereixen l’oportunitat de sentir la màgia del Nadal.

L’Obra Social ”la Caixa” llança la campanya de Nadal per fer que tots els nens puguin sentir la màgia del Nadal aquestes festes.

El nostre desig és lluitar contra la pobresa infantil i fer que la igualtat d’oportunitats esdevingui una realitat. És per això que, gràcies a tu, treballem per fer-ho possible.

Avui més que mai necessitem el teu ajut per fer que aquests nens puguin sentir la màgia del Nadal. Entra a La màgia del Nadal i ajuda’ls amb un donatiu per fer que tots puguin optar a un futur amb les mateixes oportunitats.

Accepto les condicions d'ús.