SOSTENIBILITAT

La Selecció Espanyola de Bàsquet s’uneix a Compta amb mi contra la pobresa

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

23 Juliol, 2013


El projecte Compta amb mi contra la pobresa continua la lluita contra la pobresa infantil a casa nostra. Amb aquesta finalitat, ha rebut l’ajuda desinteressada de diversos famosos de l’àmbit de la cultura i l’esport, entre els quals hi ha David Bisbal, Belén Rueda, Jorge Lorenzo i Alejandro Sanz. Avui us presentem el nou conte amb la col·laboració dels membres i jugadors de la Federació Espanyola de Bàsquet, amb l’objectiu d’augmentar el nombre de nens que reben ajuda gràcies a aquest projecte.

Compta amb mi contra la pobresa.org

Els jugadors i membres de la Federació Espanyola de Bàsquet Jorge Garbajosa, Ricky Rubio, Víctor Claver, José Manuel Calderón, Amaya Valdemoro, Fernando Romay, Rafa Vidaurreta, Juan Antonio Orenga i José Antonio Montero s’han sumat a la lluita contra la pobresa infantil amb aquesta nova versió de “La Blancaneu i els 7 nans” basada en els personatges del conte clàssic. Entra al web de Compta amb mi contra la pobresa i descobreix-ho!

Ajuda a difondre’n el missatge perquè molts més nens i nenes tenir una qualitat de vida millor. Pots trobar més informació sobre aquesta iniciativa al web comptaambmicontralapobresa.org.

Accepto les condicions d'ús.