ECONOMIA

La xarxa social per a pimes i autònoms de ”la Caixa” fa tres anys

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

21 Novembre, 2013


La xarxa social per a pimes i autònoms de ”la Caixa” fa tres anys de vida amb més de 40.000 usuaris registrats. La plataforma s’ha convertit en una xarxa social privada de referència en el sector de les pimes i els autònoms. OnLine Community CaixaEmpresa (també anomenada OLC) va néixer l’octubre del 2010 i va ser pionera en l’àmbit internacional, ja que va esdevenir la primera xarxa social exclusiva per a clients d’una entitat financera a Espanya.

Com pot ajudar el meu negoci OnLine Community CaixaEmpresa?

  • Posicionar l’empresa en cercadors com Google: les empreses i els autònoms hi tenen un perfil personal i un altre per al negoci, amb l’opció que aquest últim pugui ser públic.
  • Trobar noves oportunitats de negoci: dins la comunitat es poden penjar anuncis relacionats amb els béns o serveis que s’ofereixen, i establir contacte amb un nou client, un proveïdor, un possible local o un futur soci.
  • Conèixer altres professionals del teu sector a través dels grups professionals, en els quals es publiquen i comparteixen notícies d’interès per al sector, i en què els usuaris poden formular o respondre consultes als col·legues de professió.

Imatge disponible en castellà

OLC també disposa d’un bloc, en el qual es publiquen temes d’interès general per a la comunitat, i d’una biblioteca, en la qual es poden trobar plantilles de papereria per a la imatge corporativa, infografies o videoentrevistes a emprenedors.

Si vols formar part d’OLC només has de sol·licitar una invitació a la teva oficina de ”la Caixa” i disposar de Línia Oberta.

Descarrega’t la infografia

Accepto les condicions d'ús.