INNOVACIÓ

Localitza des del teu cotxe el caixer més pròxim

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

04 Març, 2015


Acabes de sortir de la feina i has quedat amb els amics per gaudir d’un agradable afterwork.  Estàs conduint i quan estàs arribant t’adones que no tens diners en efectiu. Necessites localitzar ràpidament un caixer. Per què no ho preguntes al cotxe? Aquesta acció, ja una realitat a l’abast dels clients de CaixaBank i dels conductors dels automòbils Ford.

App per localitzar una oficina des del cotxe

Ara l’aplicació bancària mòbil de Línia Oberta és compatible amb el sistema Ford Sync AppLink, que permet integrar el localitzador d’oficines i caixers de l’app de l’entitat amb els vehicles Ford. De moment, s’aplica al 85% dels seus automòbils. Aquest primer servei geolocalitza en temps real les oficines i caixers més pròxims sense necessitat de sortir del cotxe o d’aturar-se, utilitzant un sistema de control de veu i oferint informació extra sobre horaris, serveis o telèfons de les oficines que interessin.

Llançament al #MWC15

La presentació d’aquesta nova versió ha tingut lloc avui, durant el Mobile World Congress 2015 (MWC15) de Barcelona conjuntament amb Ford i s’han realitzat proves per comprovar-ne l’eficàcia. Amb el desenvolupament d’aquesta aplicació, CaixaBank es converteix en el primer banc del món a crear serveis per a vehicles equipats amb sistemes intel·ligents.

Encara que de moment només està disponible per a Ford, l’entitat ja es troba en converses amb diverses empreses automobilístiques per desenvolupar nous projectes com apps de pagament en certs establiments (pàrquings, peatges, gasolineres…) o l’app de SegurCaixa Auto integrada al cotxe.

Et convidem a conèixer aquesta aplicació a la nostra CaixaMòbil Store i a seguir totes les novetats del Mobile World Congress a Twitter a través del hashtag #MWC15.

Més informació a la nota de premsa de CaixaBank

Accepto les condicions d'ús.