ECONOMIA

Més de 5.000 professionals al servei de les empreses

Temps de Lectura: 5 minutos

Més de 5.000 professionals al servei de les empreses
Avatar

CaixaBank

27 Desembre, 2016


Ho explicàvem en el nostre blog de fa algunes setmanes: el 44,9% de les empreses trien CaixaBank com el seu banc, segons un estudi d’Inmark sobre el comportament financer de les empreses que facturen entre 1 i 100 milions d’euros a Espanya.

Per poder atendre les empreses i satisfer les seves necessitats, CaixaBank disposa d’una línia de negoci específica amb més de 5.000 professionals especialitzats. Aquests es troben tant a les oficines com als 104 centres d’empreses, centres de negoci immobiliari i centres de grans empreses, a més dels canals virtuals.

En aquests 104 centres especialitzats disposem de gestors i directors de Banca d’Empreses, que són els interlocutors principals amb els clients, però a més també hi ha experts en finançament especialitzat, comerç exterior, tresoreria i gestió d’actius, així com suports operatius. Tots ells s’han especialitzat en l’atenció a empreses per parlar el mateix llenguatge, ja que són diferents dels que atenen el públic en general.

Gràcies a aquesta xarxa, gestionem eficaçment i despleguem capacitats diferents per a un negoci que precisa agilitat, seguiment i servei exclusiu. Els gestors saben quines són les necessitats de les empreses i es formen contínuament per conèixer les peculiaritats dels productes i els serveis destinats a empreses. CaixaBank ofereix formacions periòdiques a Banca d’Empreses, tal com es fixa en el Pla Estratègic 2015-2018.

En aquest sentit, disposem d’un programa d’especialització en col·laboració amb la Universitat Pompeu Fabra. La formació consta tant de temes generals de qualitat i eficiència com de formació específica en normativa, productes, fiscalitat i riscos. Per a Gaëlle Le Dour, directora del Centre d’Empreses d’Eivissa i Formentera, “la diversitat dels temes del programa i la professionalitat dels formadors interns i externs han estat molt positives”.

A més, a CaixaBank hi ha un altre programa, dissenyat a mida pel Centre de Desenvolupament Directiu (CDD) en col·laboració amb el IESE Business School, per potenciar el talent de Banca d’Empreses. Desenes de directius participen en diferents projectes de formació amb l’objectiu de fomentar aspectes clau com la col·laboració, la presa de decisions i l’optimització en la gestió del temps.

Un líder al servei del client

CaixaBank és líder en empreses amb un 44,9% de penetració i ha gestionat més de 72.000 milions d’euros en finançament a les empreses el 2015. A més, som l’única entitat amb el Certificat AENOR d’Assessorament de Banca d’Empreses.

Vols saber-ne més? Visita CaixaBank Empreses

 

Accepto les condicions d'ús.