ECONOMIA

Millors blogs d’economia Premios Bitácoras 2015

Temps de Lectura: 5 minutos

Millors blogs d’economia Premios Bitácoras 2015
Avatar

CaixaBank

30 Novembre, 2015


Ja es coneixen els guanyadors dels XI Premios Bitácoras, els premis més importants que s’atorguen al nostre país per destacar els millors blogs en espanyol. Aquests premis se celebren des de fa 11 anys i per a molts dels bloggers rebre aquest guardó suposa un abans i un després a la seva carrera professional. Aquest any el públic ha nominat ni més ni menys que 23.051 bitácoras amb un total de 232.634 vots.

Els guanyadors es van donar a conèixer aquest divendres en una gala que també va ser seguida via streaming per més de 2.500 persones, a més d’aconseguir ser trending topic a Espanya amb el hashtag #Bitácoras15 (només superat per #BlackFriday)A la categoria d’economia, que compta amb la col·laboració especial de CaixaBank, el vencedor ha estat Economistas Frente a la Crisis. Es tracta d’una iniciativa impulsada per un grup de professionals de diferents disciplines que volen fer sentir la seva veu en el debat social. També en aquesta categoria han destacat els altres dos finalistes: El Blog de José Carlos Díez i Nada es Gratis. El primer és el blog de l’economista José Carlos Díez, en què comparteix els seus coneixements d’economia, combinats amb anàlisi sobre l’actualitat del sector. Nada es Gratis, al contrari, reuneix a diverses figures de l’àmbit econòmic amb l’objectiu de promoure l’anàlisi i el comentari sobre els principals problemes a què s’enfronta la societat actual.

Deixant de costat els blogs, el premi Bitácoras a millor youtuber ha estat per a Inesmellaman, amb els seus simpàtics vídeos, i el de millor instagramer ha estat per a nazaret, amb les seves impactants i emotives imatges.

Si vols veure els guanyadors de la resta de categories els pots veure a: Guanyadors dels Premios Bitácoras.com 2015.

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari

POSTS RELACIONATS