INNOVACIÓ

Nou blog de CaixaBank: un espai més modern i visual

Temps de Lectura: 5 minutos

Nou blog de CaixaBank: un espai més modern i visual
Avatar

CaixaBank

28 Juny, 2016


Set anys i més de 600 entrades després, avui celebrem un dia especial per al nostre blog: estrenem nou disseny!

A CaixaBank som conscients de les noves maneres d’accedir i compartir contingut a la xarxa i, per això, hem adaptat aquest espai d’actualitat a les tendències del moment. El principal objectiu és que pugueu accedir i compartir contingut de manera natural i millorar així la difusió orgànica dels continguts. Però, com ho volem aconseguir?

Experiència de lectura

A través d’un feed organitzat d’imatges i vídeos, es podrà accedir cronològicament als continguts. Aquesta reorganització anirà acompanyada d’una nova opció de navegació lateral que fa més còmode el consum de les diferents novetats.

A més, les tres seccions de sempre (Corporatiu, Innovació i Social) conviuran amb una nova secció d’Especials, un espai per ressaltar les històries més importants de la nostra companyia. Actualment pots consultar la secció especial sobre Educació Financera. Finalment, l’usuari no haurà de navegar pel contingut per compartir-lo, ja que el botó de xarxes socials estarà a l’abast del lector en tot moment.

Nous formats

Els formats audiovisuals estan desplaçant progressivament el text a Internet. Per això, partint de les últimes tendències en disseny gràfic, el nostre nou blog donarà protagonisme a les infografies, les imatges i els vídeos i es crearà un look & feel més visual i modern. En aquest sentit, el contingut publicitari també experimentarà canvis, amb nous mòduls adaptats al disseny i a l’estratègia comercial de la companyia.

Ja t’ho hem explicat. Ara només falta que ho descobreixis tu mateix. T’hi esperem!

Accepto les condicions d'ús.