INNOVACIÓ

Nova aplicació Stock Music de “la Caixa”

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

30 Octubre, 2012


L’aplicació de ”la Caixa” per a Windows 8 s’uneix a una altra novetat recent: l’aplicació mòbil Stock Music, pionera a escala mundial, que permet seguir l’evolució dels mercats a través de la música. La nova app fa servir la biblioteca d’àudio que cada usuari té al telèfon per reflectir les variacions en la cotització dels valors, de manera que el volum de la música sempre sigui paral·lel al comportament del mercat.

Stock Music

En què consisteix l’aplicació?
L’aplicació permet als usuaris estar informats de la situació de la borsa sense necessitat d’estar consultant les dades de l’aplicació: les pujades o baixades de volum de la música que estiguin escoltant indicaran augments o descensos corresponents en un valor o en un índex. Les dades s’actualitzen cada 15 minuts, interval durant el qual el volum de l’àudio es manté; en rebre informació nova, es produeix automàticament la variació del volum.

 A més, permet a l’usuari triar quin valor o quin índex vol seguir i ofereix la informació mitjançant taules i gràfics adaptats especialment a la interfície mòbil.

”la Caixa” Stock Music complementa el servei d’aplicacions per a inversions i seguiment dels mercats de valors. Actualment, l’entitat té versions disponibles per a gairebé tots els models d’smartphones del servei de Borsa Oberta, que permet fer operacions i consultar l’evolució de les borses d’arreu del món. També hi ha versions de Borsa Oberta per a iPad, dissenyades per potenciar la informació gràfica.

Accepto les condicions d'ús.