SOSTENIBILITAT

Nova línia d’ecoFinançament de “la Caixa” per impulsar projectes compromesos amb el medi ambient

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

09 Juliol, 2013


“la Caixa” ha llançat la nova línia ecoFinançament, dirigida a impulsar el crèdit al sector agrari i a facilitar el finançament de projectes de desenvolupament sostenible respectuosos amb el medi ambient.

Els productes d’ecoFinançament inclouen diversos models de crèdit i préstec per tal d’adaptar-se millor a les necessitats de cada cas. EcoPréstec Agrari, ecoAgroinversió, ecoMicrocrèdit i ecoLising ofereixen crèdits a curt i mitjà termini, faciliten l’adquisició de nova maquinària i varien l’aval depenent de les necessitats de cada client.

“la Caixa” obre una nova línia de crèdits per a projectes medi ambientals

“la Caixa” és una entitat compromesa amb el medi ambient. Prova d’això és que l’any 2012 va ser escollida líder del sector en gestió del canvi climàtic a Espanya, segons el Carbon Discloure Project Global 500.

EcoFinançament és una iniciativa que, juntament amb ecoConsells, ecoPrèstecs  i ecoRecicla, forma part del projecte ecoCaixa, que té com a objectiu fomentar el respecte pel medi ambient i pels valors mediambientals.

Per a més informació sobre la iniciativa us recomanem visitar la pàgina web ecoCaixa o veure el següent vídeo ‘Descobrir ecoCaixa’.

Accepto les condicions d'ús.