INNOVACIÓ

Premiem els millors projectes d’apps financeres

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

07 Abril, 2015


Atenció a tots els apassionats de les apps: CaixaBank us proposa un repte! Presentar una idea original i útil per crear la millor app financera per a ”la Caixa”. Es tracta de la FinApps Challenge, el primer desafiament virtual que reunirà programadors, estudiants i professionals del sector mòbil en un esdeveniment sense precedents.

4.000 euros estan en joc. Es repartiran entre els tres primers classificats: 2.000 € per a la millor idea d’app, 1.500 € per al segon premi i 500 € per a la tercera idea classificada. Es pot participar en equip o de forma individual; l’únic requisit és que el projecte s’inscrigui en alguna d’aquestes tres temàtiques:

  1. Mobile payments: aplicacions per a mòbil que millorin o innovin la manera de fer pagaments amb un smartphone.
  2. Obra social: apps destinades a millorar algun aspecte de la societat (microdonatius, gent gran, integració laboral…).
  3. Negocis: solucions dirigides a autònoms i pimes perquè obtinguin noves fórmules d’integrar el mòbil a la seva activitat diària.

Per formar part del repte, és tan senzill com presentar la proposta registrant-se al web de la plataforma i el comitè d’experts valorarà el projecte. I, si necessites inspiració, aquí et deixem algunes idees.

La FinApps Challenge és el primer repte que llança la FinApps Community, la comunitat on-line per als apassionats de les apps financeres.

T’hi animes? Tens temps fins al 31 de maig per participar-hi.

Actualització: des del 20/04/2017 la plataforma Finapps Community es migra a Inspira’ns!

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari