ECONOMIA

Presents en el teu fu[Tu]r

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

12 Desembre, 2013


Per donar resposta a les necessitats d’informació dels clients sobre la jubilació i ajudar-los a començar a preparar-la, ”la Caixa” ha creat el web www.presentsenelteufutur.cat.

Presents en el teu fu[Tu]r

L’enfocament és el d’acompanyar els clients en el procés de preparació de la seva jubilació tenint en compte l’etapa vital en què es troben, així com aspectes financers i fiscals dels diferents productes d’estalvi per a la jubilació. Per això, la informació s’estructura al voltant de quatre etapes en la preparació de la jubilació: “començo a planificar-me”, “tinc un pla per al meu futur”, “ja tinc més a prop la jubilació” o “estic gaudint de la meva jubilació”.

Podràs fer la teva simulació de plans, consultar els avantatges fiscals i provar l’assessor de plans, en què, contestant a unes senzilles preguntes, obtindràs en menys d’un minut una llista de plans que s’ajusten més al teu perfil. En tots els casos, podràs guardar els documents de les simulacions, així com les seves posteriors revisions.

També trobaràs informació detallada sobre les característiques dels plans de pensions, plans de previsió assegurats (PPA), plans individuals d’estalvi sistemàtic (PIES) o rendes vitalícies.

A més, podràs baixar la Guia “La teva jubilació pas a pas” (format PDF).

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari