SOSTENIBILITAT

Repte 11. Històries d’#InconformistesdelEsport

Temps de Lectura: 5 minutos

Repte 11. Històries d’#InconformistesdelEsport
Avatar

CaixaBank

02 Desembre, 2019


En el marc del suport a l’esport paralímpic que duem a terme des de CaixaBank a través del pla ADOP, i com a patrocinadors de l’equip paralímpic, el pròxim 3 de desembre us portarem tres històries increïbles dels #InconformistesdelEsport a través de les nostres xarxes socials. Segueix-nos i descobreix més coses sobre els protagonistes i les seves històries.

Amb la participació especial de tres esportistes d’elit: Ricardo Ten, nedador i ciclista; Eva Moral, triatleta, i Sarai Gascón, nedadora. Tres medallistes paralímpics que ens expliquen la seva història, els seus èxits i com afrontar reptes impossibles.

Tres històries inspiradores que transmeten els valors de l’esport paralímpic i que parlen dels veritables #InconformistesdelEsport, aquells que no es pregunten si poden fer-ho, sinó si poden fer-ho encara millor. Anar més de pressa, arribar més lluny i superar més metes.

Que no creuen en obstacles insalvables. Que demostren cada dia que, amb valentia i dedicació incondicional, tot és possible i que rendir-se no és una opció.

Compromesos fins a la meta

Aquesta campanya té lloc en el marc del programa “Els 20 per als 20”: vint mesos per aconseguir vint reptes amb l’únic objectiu de donar visibilitat a l’esport paralímpic espanyol i ajudar a fer que ocupi el lloc que mereix.

El nostre suport a l’Equip Paralímpic Espanyol és un compromís amb els esportistes i amb els seus valors d’esforç, sacrifici i constància; és la voluntat d’acompanyar-los en el camí fins a la cita paralímpica de Tòquio 2020 i ajudar-los a assolir les seves metes.

Accepto les condicions d'ús.