INNOVACIÓ

Tens una idea per desenvolupar una app financera? Entra a FinApps Community

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

26 Març, 2015


En un context tecnològic com l’actual, establir contacte amb altres persones amb les mateixes inquietuds no és únicament una cosa a l’abast d’un clic, sinó també una font inesgotable d’enriquiment recíproc i creativitat. Els avantatges de pertànyer a una comunitat d’aquest tipus són indubtables. I d’això parlem precisament amb el naixement de FinApps Community, la primera comunitat on-line per als apassionats de les apps financeres. Es tracta d’una iniciativa de CaixaBank que cerca connectar les idees dels seus clients amb el talent dels professionals que les poden dur a terme. S’adreça a desenvolupadors, dissenyadors i estudiants amb inquietuds tecnològiques, que podran presentar projectes, participar en concursos i fòrums de debat i comentar les novetats del sector mobile. A més, els usuaris podran fer networking amb altres professionals i accedir a continguts exclusius i formació vinculats a les apps.

Com hi puc participar?

Qualsevol usuari interessat a aportar noves idees d’aplicacions i a interactuar amb les propostes d’altres membres de la comunitat pot pertànyer a FinApps Community. Els usuaris de perfil professional s’han de donar d’alta a través de la pàgina web de la plataforma, mentre que els no professionals, que hauran de ser clients de CaixaBank, hi accediran per mitjà de Línia Oberta.

FinApps Community neix, en part, com a resposta a l’èxit de les quatre edicions de FinAppsParty, un esdeveniment organitzat per CaixaBank que s’ha convertit en el primer hackathon per al sector financer i en tota una referència en el desenvolupament d’apps financeres. Si vols saber més sobre la iniciativa que va establir les bases del naixement d’aquesta nova comunitat on-line, et convidem a recordar la seva última edició, que va tenir lloc el novembre de 2014 i de la qual va resultar guanyadora una app per utilitzar Línia Oberta mitjançant la veu amb un smartwatch.

Actualització: des del 20/04/2017 la plataforma Finapps Community es migra a Inspira’ns!

Accepto les condicions d'ús.