10 Octubre, 2012

Molecor i Gomavial, guanyadors del Premi EmprenedorXXI


Molecor, una jove empresa de Madrid especialitzada en tecnologia de fabricació de PVC-O, ha guanyat la sisena edició del Premi EmprenedorXXI en la categoria CreixesXXI, adreçada a projectes empresarials amb trajectòria de més de 2 anys. L’empresa ha aconseguit un premi econòmic de 100.000 €, el de més quantia en una convocatòria per a emprenedors a Espanya.

Guanyadors sisena edició del Premi EmprenedorXXI

Gomavial Solutions, una empresa que es dedica a dissenyar i fabricar productes d’alt valor afegit elaborats a partir de pneumàtics en desús, ha resultat guanyadora de la categoria EmprensXXI, per a empreses de nova creació, amb la qual cosa rebrà un premi de 20.000€. A més, la companyia participarà en el viatge a Silicon Valley que ”la Caixa” organitza per al mes de novembre vinent per mantenir reunions de contacte amb empreses tecnològiques de referència mundial.

A més, s’han atorgat els premis següents:

 • Primer finalista de creixesXXI, amb un premi de 40.000€:
  SocialPoint, empresa que desenvolupa videojocs per a xarxes socials i dispositius mòbils.
 • Segon finalista de creixesXXI, amb un premi de 20.000€:
  Avinent, empresa que exerceix l’activitat en el sector dental i ha desenvolupat un sistema d’implants amb un alt valor afegit.
 • Dos accèssits de l’Obra Social ”la Caixa”, amb un premi de 12.500€ cadascú:
  DisRas, que es dedica a fabricar una pròtesi estètica transparent i hipoal·lergògena per solucionar el problema d’orelles desenganxades.
  eWaste, primera planta de tractament de residus elèctrics d’Europa que ofereix un servei de descontaminació de residus altament perillosos.
 • Accèssits a la innovació tecnològica i nomenament com a ambaixadora de la iniciativa internacional “Israel StartUp Nation” (iSUN):
  Tedcas, especialitzada en el desenvolupament d’interfícies gestuals i de veu amb tecnologia Kinect.

Un minut, una empresa! Pots veure els vídeos amb entrevistes de cada una de les empreses guanyadores i finalistes del Premi EmprenedorXXI.

A més, pots veure una selecció de fotografies del lliurament del Premi EmprenedorXII (Pinterest de ”la Caixa”)

Deixa un comentari

La teva dirección de correu no será publicada Els camps necesaris están marcats *