INNOVACIÓ

Aliança entre ”la Caixa” i PayPal

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

22 Març, 2011


”la Caixa” ha tornat a mostrar el seu lideratge en banca electrònica al signar amb PayPal, el líder mundial en pagaments per Internet, un acord exclusiu al mercat financer espanyol.

Gràcies a aquest acord, els comerços que són clients de ”la Caixa” podran acceptar PayPal com a mitjà de pagament per a les seves vendes a Internet. A més, ”la Caixa” integrarà PayPal en la seva plataforma de banca electrònica, Línia Oberta, de tal manera que tots els clients de ”la Caixa” podran obrir, gratis i còmodament, un compte PayPal i accedir així a una forma ràpida i senzilla de comprar a Internet.

Aquest és el primer acord d’aquest tipus que PayPal firma a Espanya i assegura a ”la Caixa” l’exclusivitat al mercat espanyol durant un període mínim d’un any.

PayPal és el líder mundial de pagaments per Internet. Opera en 190 països i amb 24 divises diferents. Actualment, compta amb 94 milions de clients actius a tot el món i gestiona vendes per valor de 92.000 milions de dòlars. PayPal s’ha convertit en el mètode preferit per fer compres a través d’Internet per la seva rapidesa, seguretat i senzillesa. Amb PayPal, l’enviament i recepció dels diners es fa sense compartir les dades de la targeta o compte bancària entre la clienta i el venedor, augmentant així la seguretat en cada transacció.

Propera Integració en el Cyberpack

”la Caixa” integrarà pròximament PayPal dins del seu servei Cyberpack o TPV virtual, que l’entitat ofereix als seus clients de comerços virtuals per a la realització de pagaments electrònics. Els clients que vulguin acceptar pagaments a través de PayPal només hauran d’obrir un compte PayPal, i disposaran així d’un mètode més de pagament dins de l’eina Cyberpack.

Accepto les condicions d'ús.