ECONOMIA

CaixaBank, escollit ‘Best Bank in Spain’ per Euromoney per segon any consecutiu

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

12 Juliol, 2013


La revista financera Euromoney ha escollit a CaixaBank com a ‘Millor Banc d’Espanya’ (‘Best Bank in Spain’), per segon any consecutiu, i com el ‘Millor Banc del Món en Innovació Tecnològica’ (‘Best Retail Bank for Technology Innovation’).

CaixaBank, escollit 'Best Bank in Spain' per segon any consecutiu

Els dos premis es van lliurar en una gala a Londres, durant la que Euromoney Magazine va destacar el lideratge de CaixaBank al mercat espanyol, després de les últimes operacions corporatives portades a terme, i el manteniment d’un model de banca basat en l’excel·lència en el servei i la innovació.

L’entitat compta actualment amb 13,8 milions de clients, 6.400 oficines, i uns actius de 367.000 milions d’euros, així com una penetració del 26,1% en banca de particulars.

El president de CaixaBank, Isidre Fainé, ha agraït el premi i ha afirmat que suposa “un reconeixement a la nostra manera de fer les coses a CaixaBank: amb prudència, sentit de l’anticipació, professionalitat i responsabilitat”.

Per la seva banda, el conseller delegat de CaixaBank, Joan Maria Nin, ha explicat que l’entitat “seguirà apostant per mantenir les seves fortaleses financeres de liquiditat, solvència i qualitat dels actius”.

Després de rebre el premi ‘Best Bank in Spain’ 2012 l’any passat, CaixaBank repeteix aquest any, una prova més del seu lideratge al mercat espanyol. A més, en aquesta ocasió CaixaBank rep també el premi a la innovació tecnològica ‘Best Retail Bank for Technology Innovation’. Aquest guardó reforça la posició de CaixaBank al mercat online, en el que és líder en banca online, amb 8,8 milions de clients; en banca mòbil, amb el major nombre d’usuaris de serveis financers a Espanya (3 milions de clients); i en banca electrònica, amb 12 milions de targetes emeses.

La informació completa dels premis ‘Best Bank in Spain’ i ‘Best Retail Bank for Technology Innovation’ està disponible en la Sala de Premsa de CaixaBank.

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari