INNOVACIÓ

CaixaBank llança HolaBank

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

24 Març, 2015


HolaBank és un nou model d’atenció diferenciat pensat per donar servei d’alt valor a aquells clients internacionals que decideixen adquirir o llogar un habitatge a Espanya per qüestions de treball o oci.

HolaBank, el nou programa de CaixaBank per a clients internacionals

Aquest nou programa inclou 100 oficines amb gestors experts en banca internacional i en orientació financera, així com una cartera de productes i serveis dissenyats específicament per a aquest tipus de clients.

A més de cobrir les seves necessitats d’estalvi i finançament, HolaBank els ofereix un ampli catàleg de serveis no financers d’alt valor. Per exemple, el paquet Living Solutions incorpora orientació jurídica i assistència mèdica telefònica en diferents idiomes, traductors i intèrprets en línia, servei gratuït d’alta de subministraments, assistent personal o servei d’urgències a la llar, entre d’altres.

Els clients internacionals poden consultar tots els avantatges i obtenir més informació a www.HolaBank.es, on a més podran contactar directament amb el seu gestor i en el seu propi idioma a través del servei Línia Oberta.

Més informació a la nota de premsa de CaixaBank.

Accepto les condicions d'ús.