INNOVACIÓ

CaixaBank Pay, el nou servei de pagament per mòbil

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

28 Agost, 2015


Pas endavant de CaixaBank en el seu desenvolupament de la tecnologia contactless. Targetes de crèdit, wearables i, ara, smartphones. Presentem CaixaBank Pay, una nova aplicació mòbil que permetrà als usuaris pagar més còmodament a través del seu telèfon mòbil.

Aquesta nova aplicació mòbil de pagament permet baixar les targetes de CaixaBank al mòbil i utilitzar el telèfon com si fos una targeta contactless per fer compres en qualsevol establiment comercial amb datàfon adaptat a aquesta tecnologia. Això és possible gràcies a la tecnologia HCE (Host Card Emulation), que permet baixar targetes financeres al mòbil de manera segura.

Un dels grans avantatges de CaixaBank Pay és que aquesta aplicació mòbil serveix per a totes les operadores de telecomunicacions sense que calgui canviar la SIM. Per tant, només caldrà baixar-se l’aplicació i, a l’instant, ja podràs pagar amb el teu smartphone com si es tractés d’una targeta normal.

Vols saber-ne més? En aquest apunt t’expliquem les funcionalitats i les garanties d’aquest nou servei.

Quins requisits tècnics s’han de complir?

Només cal que el teu smartphone tingui un sistema operatiu Android 4.4 o superior i el servei NFC.

Quins avantatges presenta?

Senzillesa d’ús, comoditat, rapidesa i una bona experiència d’usuari. CaixaBank Pay és una aplicació que et permetrà pagar les teves compres des del mòbil en qualsevol comerç (set de cada deu establiments comercials espanyols ja disposen de TPV contactless) o treure diners en caixers automàtics dotats amb lector contactless. Si quan vulguis pagar en un comerç no saps si pots fer-ho, només cal que et fixis si al datàfon hi ha aquest símbol.

Què he de fer per gaudir del servei?

Des d’avui, ja pots baixar-te l’aplicació mòbil a Google Play o a CaixaMòbil Store. Entra a l’aplicació amb les teves dades de Línia Oberta, selecciona les targetes que vols vincular al teu telèfon, introdueix un PIN de seguretat (pot ser el mateix que tens amb la targeta física o no) i en menys d’un minut ja podràs fer la teva primera compra des del mòbil. L’aplicació et permet inserir-hi tantes targetes de CaixaBank com tinguis (VISA de crèdit, dèbit o revolving emeses per CaixaBank). I no oblidis que, si la despesa és inferior a 20 euros, igual que passa amb la resta de dispositius contactless, no hauràs de marcar el teu codi PIN.

Quines diferències té amb les altres alternatives contactless?

Es tracta realment d’un sistema alternatiu a les targetes, stickers (TAP Visa) o polseres contactless. L’aplicació mòbil CaixaBank Pay ofereix una experiència d’usuari excel·lent i et permet pagar només acostant el mòbil amb la pantalla activa al TPV contactless, així com controlar i gestionar les compres realitzades a través de l’aplicació mateixa. La veritable diferència arribarà en un futur, quan la plataforma integri prestacions natives de comerç mòbil (comerç a través del telèfon mòbil) per agilitzar el procés de compra i millorar l’experiència de l’usuari.

És 100% segur?

CaixaBank Pay ofereix les mateixes garanties que tenen les targetes de l’entitat, és a dir, una transmissió encriptada de les dades o un servei de notificacions de les operacions. A més, amb Caixa Protect no t’hauràs de fer càrrec de cap pagament segur per al qual no hagis donat consentiment, ja que nosaltres assumim la responsabilitat de la transacció.

Des de CaixaBank creiem que un 70% dels usuaris de banca mòbil es convertiran en usuaris d’aquest nou servei.

I tu, t’animes a utilitzar CaixaBank Pay?

Més informació a la nota de premsa sobre CaixaBank Pay

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari