SOSTENIBILITAT

CaixaBank, una banca compromesa

Temps de Lectura: 5 minutos

CaixaBank, una banca compromesa
Avatar

CaixaBank

02 Març, 2016


La Isabel García és Directora de Banca d’Empreses de CaixaBank a Oviedo. La seva missió principal és ajudar les empreses a créixer financerament i que, a més, entenguin la necessitat i el valor de comprometre’s amb la responsabilitat social corporativa. Per la Isabel, és imprescindible que les empreses, en algun moment, retornin a la societat tot el que aquesta els ha aportat: l’oportunitat de créixer.

“Si vols trobar un foradet, el trobes”, explica la Isabel. Es tracta simplement de posar-hi esforç i ganes i fer entendre a les empreses que, en certa manera, tenen un deute amb la societat.

La Isabel ja ha aconseguit que diverses empreses col·laborin amb projectes socials finançats per CaixaBank, com és el cas de l’Aliança Empresarial per a la Vacunació Infantil, en col·laboració amb GAVI, dedicada a salvar la vida de nens als països més desafavorits, o Incorpora, una iniciativa que ajuda persones en risc d’exclusió social a trobar feina. La Isabel també forma part dels més de 6.200 voluntaris de ”la Caixa”.

L’accés a l’habitatge és un altre dels àmbits de treball de CaixaBank. De fet, es tracta de la primera banca que crea equips especialitzats per oferir ajuda a l’accés a l’habitatge a través dels programes Habitatge Assequible i Lloguer Solidari. Gràcies a aquests projectes, ja s’ha aconseguit que es lliurin un total de 12.400 habitatges.

En el seu conjunt, totes aquestes iniciatives formen part de l’esforç de l’entitat per ser una banca compromesa que aborda els problemes socials. A través de l’Obra Social ”la Caixa”, CaixaBank ha posat en marxa nombrosos projectes als quals les empreses poden adherir-se per lluitar contra la pobresa i l’exclusió social. Es tracta de la tercera fundació més gran del món que, en l’últim any, ha prestat servei a més de vuit milions de persones.

Per saber més sobre l’activitat de responsabilitat social corporativa (RSC) de CaixaBank, pots seguir el hashtag #SabíasqueRSC de Twitter.

Accepto les condicions d'ús.