ECONOMIA

“Economia Quotidiana”, el podcast de CaixaBank per fomentar la cultura financera

Temps de Lectura: 5 minutos

“Economia Quotidiana”, el podcast de CaixaBank per fomentar la cultura financera
Avatar

CaixaBank

16 Abril, 2019


Amb el títol Economia Quotidiana, CaixaBank llança un nou programa de podcast quinzenal centrat principalment en temes d’educació financera, que reforça el treball de l’entitat en banca socialment responsable i la seva aposta pels nous formats de comunicació, que cada vegada tenen més acceptació entre els usuaris.

El podcast, dirigit per un periodista, té un to proper i didàctic, i consisteix en entrevistes d’uns deu minuts amb experts del banc o influencers sobre conceptes d’economia bàsica i estalvi familiar.

 

Amb aquest programa, impulsat per la Direcció Executiva de Comunicació, Relacions Institucionals, Marca i RSC, es busca captar audiències que no utilitzen mitjans de comunicació tradicionals i oferir nous formats de continguts que augmentin la rellevància i l’atractiu dels canals propis de CaixaBank en xarxes socials.

 

En el primer programa, disponible a Spotify, iVoox i Apple iTunes (també aviat a Google Podcast), es repassa una de les principals inquietuds dels usuaris en qüestió de finances personals: com estalviar a final de mes. Per fer-ho, comptem amb Rosa del Blanco, una experta en comunicació financera. El següent programa, ja en procés d’enregistrament, tractarà sobre l’economia en parella i les seves peculiaritats.

Què és un podcast?

És una peça d’àudio en línia amb periodicitat definida que pot baixar-se a demanda per a consum en diferit. És un format en auge, ja que el 44% dels internautes espanyols consumeix àudio en línia i el 26% ho fa en diferit, segons dades de l’Estudi General de Mitjans (EGM).   A més, Espanya se situa al capdavant d’Europa en consum de podcast.

Accepto les condicions d'ús.