ECONOMIA

Els millors consells per arribar content a final de mes

Temps de Lectura: 5 minutos

Els millors consells per arribar content a final de mes
Avatar

CaixaBank

21 Agost, 2019


En el sisè capítol del nostre programa Economia Quotidiana analitzem quins són els errors i quins mecanismes seguir perquè les factures no t’ofeguin.

Acaba el mes i toca pagar, la nòmina gairebé no ha arribat al teu compte bancari quan les diverses factures la deixen tremolant. T’has plantejat milions de vegades que començaràs a seguir un patró d’estalvi per aconseguir no sufocar-te liquidant factures. Tanmateix, la falta de constància i el poc control de les despeses fan que et quedis curt i hagis de recórrer a aquests petits estalvis.

En aquest nou podcast et recomanarem uns truquets bàsics per aconseguir estalviar. Coneixes el repte de les 52 setmanes?, el mètode dels sobres?, el dels 365 dies? No pateixis més per no poder estalviar: gràcies a CaixaBank i el seu programa Economia Quotidiana, els teus finals de mes ja no seran tan difícils.

Tindrem amb nosaltres a María Pilar Amela, experta en economia domèstica, fundadora del portal Ahorradoras.com i mare. Ella ens il·lustrarà sobre com ser econòmicament més eficients i no morir en l’intent.

Sense més demora, a continuació tot el que necessites saber.

Esperem que t’agradi.

Accepto les condicions d'ús.