INNOVACIÓ

Et deixes la cartera a casa? 4 maneres digitals de pagar en un comerç

Temps de Lectura: 5 minutos

Et deixes la cartera a casa? 4 maneres digitals de pagar en un comerç
Avatar

CaixaBank

26 Juliol, 2016


La digitalització bancària i dels sistemes financers està conduint a un panorama cada vegada més complex en els sistemes de pagament. NFC, apps de pagament, wallet? Cada nou avenç fa més fàcil la vida al consumidor, però, alhora, pot generar confusió a l’hora de pagar.

Targeta, aplicacions mòbils, TAP Visa, polsera i wallet

Per això, si ets dels que prefereix deixar el moneder a casa, t’expliquem totes les diferents opcions per pagar les teves compres als comerços que disposen de TPV.

  1. Pagaments NFC mitjançant aplicacions mòbils com CaixaBank Pay, imaginBank o Samsung Pay (més de 10 milions de baixades). Apple Pay, un dels principals actors d’aquest sector, encara no ha arribat a Espanya.
  2. TAP Visa Contactless. Targeta adhesiva per pagar. Els usuaris la solen portar enganxada al seu smartphone. Vàlida per a qualsevol usuari.
  3. Polsera Contactless. El mateix sistema que la TAP Visa, però al teu canell i sense necessitat de telèfon mòbil.
  4. Targeta de dèbit o crèdit. La de tota la vida. A més, des de fa un cert temps, és possible pagar imports menors a 20 euros en TPV Contactless sense necessitat d’introduir el codi PIN.

CaixaBank, com a entitat mundial líder en innovació reconeguda per Retail Bank of the Year, disposa de tots aquests sistemes de pagament.

Ja els has provat? Aprofita aquest estiu per pagar contactless.