INNOVACIÓ

Et deixes la cartera a casa? 4 maneres digitals de pagar en un comerç

Temps de Lectura: 5 minutos

Et deixes la cartera a casa? 4 maneres digitals de pagar en un comerç
Avatar

CaixaBank

26 Juliol, 2016


La digitalització bancària i dels sistemes financers està conduint a un panorama cada vegada més complex en els sistemes de pagament. NFC, apps de pagament, wallet? Cada nou avenç fa més fàcil la vida al consumidor, però, alhora, pot generar confusió a l’hora de pagar.

Targeta, aplicacions mòbils, TAP Visa, polsera i wallet

Per això, si ets dels que prefereix deixar el moneder a casa, t’expliquem totes les diferents opcions per pagar les teves compres als comerços que disposen de TPV.

  1. Pagaments NFC mitjançant aplicacions mòbils com CaixaBank Pay, imaginBank o Samsung Pay (més de 10 milions de baixades). Apple Pay, un dels principals actors d’aquest sector, encara no ha arribat a Espanya.
  2. TAP Visa Contactless. Targeta adhesiva per pagar. Els usuaris la solen portar enganxada al seu smartphone. Vàlida per a qualsevol usuari.
  3. Polsera Contactless. El mateix sistema que la TAP Visa, però al teu canell i sense necessitat de telèfon mòbil.
  4. Targeta de dèbit o crèdit. La de tota la vida. A més, des de fa un cert temps, és possible pagar imports menors a 20 euros en TPV Contactless sense necessitat d’introduir el codi PIN.

CaixaBank, com a entitat mundial líder en innovació reconeguda per Retail Bank of the Year, disposa de tots aquests sistemes de pagament.

Ja els has provat? Aprofita aquest estiu per pagar contactless.

Accepto les condicions d'ús.